Nový web školy a školky

Základní škola a Mateřská škola, Vojkovice spustili v počátkem září 2020 novou webovou prezentaci, která více koresponduje s nově užívanými požadavky na přístupnost stránek pro veřejnost, včetně strojového čtení pro slabozraké. Obsah prezentace je kompletně přenesen z původní prezentace a dále se doplňuje o nové informace.

Technologii pro novou prezentaci jsme zvolili WordPress, který je otevřený a svobodný software, který je dostupný zdarma bez placení licencí, je nezávislý na konkrétní společnosti, umožňuje flexibilitu, rozšiřitelnost, snadné ovladatelný, bezpečný, výkonný a funguje na všech prohlížečích včetně mobilu a TV.

Původní web je zatím nadále dostupný přes Archiv.

Prosíme tedy o strpení a shovívavost, pokud by jste nalezli případnou nesrovnalost. Na modernizaci a kontrole všech původních i nových informací dále ještě pracujeme i včetně zaškolení všech pověřených osob, které následně takto budou moci operativněji a rozsáhleji informovat o dění.

V případě zjištění nesrovnalostí nás můžete upozornit a kontaktovat emailem , případně náměty sdělit paní ředitelce školy.

 

 

Děkujeme

Petr Kubeš

správce prezentace